BFE 99%, Pestävä uudelleenkäytettävä kasvomaski, valkoinen

8.90

Maskissa on kaksi kerrosta, joiden keskellä on terveysviranomaisten** hyväksymä suodatinmateriaali. Tuotteen suodattimen on testannut Suomessa Eurofins Expert Services Oy ***. Tuotteella ei ole omaa sertifikaattia. Maskit soveltuvat kohtalaiseen fyysiseen työhön tai kevyeen urheiluun. Maskit ovat uudelleenkäytettäviä, kestävät pesemisen 60c ja desinfioinnin kuumassa vedessä. Maskiin käytetty kangas on käsitelty antibakteerisesti.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): VTSTY1 Osastot: ,

Üldinfo:

Kasvomaski on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Maskissa on kaksi kangasta, joista toinen on suodatinkangas. Suodatinkangas testattu standardin EN ISO 16890-1: 2016 mukaisesti. Tämän kankaan suodatettavuus on paljon tehokkaampi kuin kankaiden, joita ei ole suunniteltu suodattamaan ilmassa olevia bakteereja ja hiukkasia.

Käytä hengityssuojainta, jos olet läheisessä kontaktissa muiden ihmisten kanssa – etenkin jos sinulla on sairausoireita tai olet kontaktissa riskiryhmään. Laita maski kasvoillesi niin, että se ulottuu nenän, suun ja leuan yli. Maskin toisessa pitkässä reunassa on rautalanka, jonka tulisi asettua nenälle. Kun maski on kasvoillasi, paina lankaa nenän molemmin puolin niin, että naamio on mahdollisimman lähellä nenääsi ja kasvojasi. Yritä olla koskematta maskiin käsilläsi sitä asettaessasi. Kun maskin käyttöä vaativa tilanne on ohi, esimerkiksi kun poistut kaupasta, voit poistaa maskin. Poista maski niin, että tartut vain yhteen kulmista ja aseta maski paikkaan, jossa se on mahdollisimman vähän kosketuksissa muiden esineiden ja pintojen kanssa, kuten muovipussiin.

Maskin puhdistus:

Jos maski ei ole likainen tai pölyinen, et ole aivastanut tai yskännyt sitä käyttäessäsi, maskia ei tarvitse pestä. Maski tulee desinfioida joka käytön jälkeen.

& nbsp;

Valmistaja: T-Style

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta