Chaga Immuno Elixir Tyrni, 500ml

25.00

 • Ravintolisä
 • C-vitamiinipitoinen immuunijärjestelmän vahvistaja
 • Palauttaa nopeasti kehon energiatasot
 • Runsaasti antioksidantteja
 • Sopii yli 3-vuotiaille lapsille
 • Pääraaka-aineet: pakurikääpä, tyrni, yrtit, hunaja

Immuno Elixir vahvistaa sekä aikuisten että lasten immuunijärjestelmää. Immuno Elixir on tehokas eliksiiri, jossa on runsaasti C-vitamiinia ,pakurikääpäuutetta, tyrniä ja monia pohjoismaisia ​​yrttejä. Eliksiirissä käytettävät ainesosat ovat kansanlääketieteellisesti tunnettuja – tutkimukset ovat osoittaneet niillä olevan palauttava , vahvistava ja tauteja ehkäisevä vaikutus. Kaikki eliksiirin ainesosat vahvistavat immuunijärjestelmää – joka pitää meidät terveinä ja suojaa sairauksilta .

Immuunieliksiiriä voidaan antaa myös yli 3-vuotiaille lapsille 3.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4744173010478 Osastot: , ,

Ainesosat:
Vesi, pakurikääpäuute (Inonotus obliquus), tyrnimehu (Hippophae rhamnoides), hunaja, männyn kasviuute (Pinus sylvestris), siankärsämön kukintouute (Achillea millefolium), C-vitamiini

Käyttö:
Yksi 25 ml annos kahdesti päivässä ennen ateriaa. Suositeltu määrä päivittäiseen kulutukseen on 50 ml aikuisille, 25 ml 3-7-vuotiaille lapsille. Aikuisen päivittäinen annos sisältää 16 g pakurikääpää ja 250% suositellusta päivittäisestä C-vitamiiniannoksesta.

Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille!

Säilytä huoneenlämmössä suljettuna, avattuna jääkaapissa enintään 10 päivää. Ravista pulloa ennen avaamista.
Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin lääkitys tai sairaus, ota yhteys lääkäriisi ennen tämän tuotteen käyttöä. Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on yliherkkyys ainesosille. Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Immuno- ja Immuno ORGANIC -eliksiirit valmistetaan saman reseptin mukaan, mutta tavalliseen immunieliksiiriin ostamme raaka-aineita pieniltä tuottajilta, joilla ei ole orgaanisia sertifikaatteja. Raaka-aineemme on virolainen, ja pieniltä tuottajilta ostaminen mahdollistaa alemman hintatason. Immuno ORGANIC -raaka-aineet ovat luomutuotettuja, joten hinta on korkeampi.

 width =

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta