Design uudelleenkäytettävä kasvomaski, metsä

9.90

Ominaisuudet: Kolmikerroksiset ja uudelleenkäytettävät kasvomaskit. Sisä- ja ulkokerrokset ovat hengittävää, kevyttä ja pehmeää polyesterikangasta. Tuotteen sisäpuoli käytännön syistä musta ja ulkopinta painatettu. Kahden polyesterikankaan välissä on TTJA **: n hyväksymä suodatinmateriaali. Suodatin on testattu Suomessa / Eurofins Expert Services Oy ***. Yläosaan ommeltu vahvistuslanka auttaa pitämään maskin muodon. Desinfiointiohjeet sisältävä ohjelehti pakkauksessa. Polyesterikangas on käsitelty antibakteerisesti. Joustavat mustat nauhat. Valmistettu Virossa.

Hengittävät maskit soveltuvat myös kevyeen fyysiseen työhön tai vähemmän intensiiviseen urheiluun. Maskit kestävät pesemistä 60c ja desinfiointia kuumassa vedessä – tarkemmat ohjeet pakkauksessa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 08.12.2021 Tuotetunnus (SKU): TSTY0METS Osastot: ,

Yleistä tietoa
Kasvomaski on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Maskissa on kaksi kangasta, joista toinen on suodatinkangas. Suodatinkangas on testattu standardin EN ISO 16890-1: 2016 mukaisesti.

Käyttö:
Käytä hengityssuojainta, jos olet läheisessä kosketuksessa muiden ihmisten kanssa ja varsinkin jos sinulla on taudin oireita tai olet kontaktissa riskiryhmään. Laita maski kasvoillesi niin, että se ulottuu nenän, suun ja leuan yli. Maskin toisessa reunassa on rautalanka, joka parantaa istuvuutta. Kun maski on kasvoillasi, paina lankaa nenän molemmin puolin niin, että maski on mahdollisimman lähellä nenääsi ja kasvojasi. Yritä olla koskematta maskiin käsilläsi asetettuasi maskin paikoilleen. Poista maski niin, että tartut vain yhteen kulmista ja aseta maski paikkaan, jossa se on mahdollisimman vähän kosketuksissa muihin esineisiin ja pintoihin, kuten muovipussiin.

Maskin puhdistus:
Jos naamio ei ole likainen tai pölyinen, et ole aivastanut tai yskännyt sitä käyttäessäsi, maskia ei tarvitse pestä. Maski on desinfioitava joka käytön jälkeen.

Vaihtoehto 1. Maski voidaan vesipestä 60 ° C asti, hellävarainen konepesuohjelma mahdollisimman vähäisellä pesuaineella. Pese maski ennen ensimmäistä käyttöä. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluaineita. Huuhtele hyvin. Älä käytä kuivausrumpua. Älä kierrä. Purista maski melko kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä ja anna kuivua kokonaan ennen seuraavaa käyttöä. Silitys voidaan tehdä sisäpuolelta silitysraudalla synteettisten materiaalien lämpötilalla. Maskin voi myös hellävaraisesti höyryttää.
Vaihtoehto 2 . Laita noin 1,5 litraa vettä kattilaan ja kiehauta. Maski on oltava kokonaan veden alla. Kun vesi kiehuu, poista kattila liedeltä ja odota, kunnes vesi ei enää kupli. Laita maski veteen esimerkiksi kauhalla, ja aseta kansi. Odota 2 minuuttia ja nosta maski esimerkiksi talouspaperille. Odota, että maski jäähtyy hieman ja ripusta se kuivumaan. Kun naamio on kuiva, on se jälleen käyttövalmis.

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta