Ecosh antioksidanttilisä

25.00

Antioksidanttilisä sisältää antioksidanttisia vitamiineja ja mineraaleja, joita on hyvä nauttia erityisesti keväällä, syksyllä ja talvella immuunijärjestelmän suojaamiseksi. A-, C- ja E-vitamiinit sekä mineraalit, kuten sinkki ja seleeni, edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitävät elinvoimaa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4306 Osastot: ,

ANTIOKSIDANTTILISÄ

Antioksidanttilisän C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Rypäleensiemenuutteella on antioksidanttinen suoja ja se tukee sydän- ja verisuoniterveyttä. E-vitamiini ja seleeni auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Sinkki edistää terveellistä sydän- ja verisuonijärjestelmää ja normaalia DNA-synteesiä. A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Antioksidantit, kuten A-, C-, E-vitamiinit sekä mineraalit, kuten sinkki ja seleeni, ovat aineita, jotka estävät ja säätelevät vapaiden radikaalien muodostumista. Vapaista radikaaleista tulee vaarallisia, kun tasapaino häiriintyy. Vapaiden radikaalien vallitsevuus johtuu saastuneesta ilmasta, tupakansavusta, alkoholista, ympäristömyrkeistä, stressistä, tarttuvista ja kroonisista sairauksista, syöpää aiheuttavien aineiden syömisestä ja joistakin lääkkeistä.

Antioksidanttilisän:

 • E-vitamiini ja seleeni auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
 • A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa;
 • Sinkki edistää terveellistä sydän- ja verisuonijärjestelmää.
 • C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaalia hermoston toimintaa;
 • Rypäleensiemenuutteella on antioksidanttinen suoja ja se tukee sydän- ja verisuoniterveyttä.

& nbsp;

Ainesosat: C-vitamiini ( kalsium-L-askorbaatti ja L-askorbyyli-6-palmitaatti) , rypäleensiemenuute ( Vitis vinifera ), E- vitamiini ( D-α-tokoferyylihapposukkinaatti) , luteiini, sinkki (sinkkidiglysinaatti ), A-vitamiini ( retinyylipalmitaatti ), seleeni (L-selenometioniini ), kasvikapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 1-2 kapselia päivässä tai lääkärin suosittelemalla tavalla. Annetaan rasvaa sisältävän ruoan kanssa. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C, suojattuna suoralta auringonvalolta.

TUOTEMÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 50g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 2 kapselia << %% NRV * C-vitamiini (kalsium-L-askorbaatti ja L-askorbyyli-6-palmitaatti) 500 mg 625% Rypäleensiemenuute (Vitis vinifera) 300 mg – E-vitamiini (D-a-tokoferyylihapposukkinaatti) 80 mg 666% Luteiini 20 mg – Sinkki ( sinkin diglysinaatti ) 20 mg 200% A-vitamiini ( retinyylipalmitaatti) 700 μg 87,5% Seleeni (L-selenometioni ) 150 μg 273%

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta