Ecosh Ashwaganda-KSM 66 – 90kpl, 45g

19.00

Ashwagandha edistää kehon tasapainoa, rentouttaa ja parantaa unenlaatua. Ashwagandha tukee kehon neurologisen ja hormonaalisen järjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää energiantuotantoa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 2501 Osastot: ,

ASHWAGANDHA

tukee mielenrauhaa, parantaa unenlaatua ja keskittymiskykyä. Tukee hermo- ja hormonaalisen järjestelmän tasapainoa sekä seksuaalista elinvoimaa.

Aivan kuten ginseng tunnetaan kiinalaisissa perinteissä, aswagandhan pitkillä ja ruskeilla juurilla on ollut keskeinen rooli Intian kansallisessa lääketieteessä tuhansien vuosien ajan. Kasvi kasvaa pensaana pääasiassa Intiassa ja Nepalissa, ja sen kukat ovat pieniä ja vihreitä, kypsiä hedelmiä punertavan oransseja, hyvin samankaltaisia ​​kuin ananaskirsikka (Physalis).

Ashwagandhan latinankielinen nimi Withania somnifera on suoraan käännettynä ”unissakävelijä”, mutta kasvinimi ashwagandha on johdettu sanskritista – ”ashva”, hevonen ja ”gandha”, haju.

Ainesosat: Ashwagandha-juurijauhe ( Withania somnifera ), Ashwagandha-juuriuute 4: 1 ( Withania somnifera ), Ashwagandha KSM-66 -juuriuute (< em> em> Withania somnifera ), kasvikapseli ( lasitusaine pullulan ).

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 1-2 kapselia päivässä veden kera. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suoralta auringonvalolta suojattuna.

TUOTEMÄÄRÄ : 90 yrttikapselia, 50g nettopaino

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 2 kapselia Ashwagandhan juurijauhe 500 mg Ashwagandha-uute 4: 1 250 mg Ashwagandha KSM-66 -juuriuute 250 mg

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta