Ecosh BIOTIIN 5000 μg -kauneusvitamiini – 90kpl 45g

17.00

D-biotiini tunnetaan myös nimellä H-vitamiini, B7 ja koentsyymi R – ja sitä käytetään ruuan muuntamiseen energiaksi. Kauneusvitamiinina biotiinilla on tärkeä rooli ihon, hiusten ja kynsien terveydessä, sillä se on yksi tärkeimmistä vitamiineista solujen kasvun ja uudistumisen varmistamisessa.

Biotiini vaikuttaa makroravinteiden aineenvaihduntaan, normaaliin energia-aineenvaihduntaan ja hermoston toimintaan. Lisäksi biotiini edesauttaa limakalvojen terveyttä ja tukee psykologisia toimintoja.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4276 Osastot: ,

BIOTIINI

auttaa pitämään ihon ja hiukset normaalina, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja makroravinteiden aineenvaihduntaa.

Kauneusvitamiinina biotiinilla on tärkeä rooli ihon, hiusten ja hermojen terveydessä, koska se on yksi tärkeimmistä vitamiineista solujen kasvun ja uudistumisen varmistamisessa. Biotiini vaikuttaa makroravinteiden aineenvaihduntaan, normaaliin energia-aineenvaihduntaan ja hermoston toimintaan. Monien erilaisten toimintojen lisäksi biotiini auttaa myös pitämään limakalvon normaalina ja tukee psykologisia toimintoja. Biotiini estää hiustenlähtöä, ennenaikaista vanhenemista ja harmaantumista.

Bioaktiivista biotiinia tarvitaan:

 • Ihon, hiusten ja kynsien terveyteen
 • Hivenravinteiden metabolia – solujen kasvu ja uusiutuminen
 • Normaaliin energianvaihduntaan ja limakalvoihin
 • Hermoston normaaliin toimintaan ja psykologisiin toimintoihin

Mitä ovat bioaktiiviset aineet? Bioaktiivinen aine on välittömästi valmis siirtymään organismien elämän taustalla olevaan biokemialliseen muutokseen tai aineenvaihduntaverkkoon. Passiiviset vitamiinit on ensin aktivoitava solussa, mutta bioaktiivinen vitamiini on koentsyymimuodossa eikä enää vaadi lisäreaktioita solussa. Tämä puolestaan ​​säästää kehon resursseja, kuten energiaa ja elimistölle tärkeitä ravintoaineita.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat: riisijauho, D-biotiini, kasvikapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: Suositeltu päivittäisannos on 1 kapseli tai lääkärin suositteleman mukaisesti. Älä ylitä suositeltua annosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytys: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C, suojassa suoralta auringonvalolta.

TUOTEMÄÄRÄ: 90 kapselia, 50 g nettopaino

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 1 kapseli % NRV * D-biotiini 5000 10000%
% NRV * – prosenttiosuus aikuisten päivittäisestä vertailuannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta