Ecosh C-vitamiini + acerola – 90kpl, 50g

19.00

C-vitamiini tukee kehon vastustuskykyä ja antaa energiaa. C-vitamiini on kehon tasapainolle tärkeä vitamiini.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4210 Osastot: ,

C-vitamiini + acerola

Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se auttaa raudan imeytymisessä ja kollageenin muodostumisessa.

Bioaktiiviset C-vitamiinit ja acerola imeytyvät monta kertaa paremmin kuin tavanomaiset askorbiinihapon muodot. Bioaktiiviset C-vitamiinin muodot eivät ärsytä vatsaa tai muita sisäelimiä, toisin kuin happomuotoiset vitamiinit saattavat toimia. Lisäksi keho pystyy säilyttämään nämä muodot paremmin lisämunuaisissa, maksassa ja keuhkoissa.

Acerola sisältää myös A-, B1-, B2-, B3-vitamiineja, kalsiumia, magnesiumia, karotenoideja ja bioflavonoideja. C-vitamiinin askorbaatin muodot sisältävät myös arvokkaita mineraaleja, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat toisiaan imeytymään paremmin ja parantavat toistensa vaikutuksia. Acerolassa on runsaasti antioksidantteja ja se sisältää enemmän C-vitamiinia kuin sitrushedelmät, mustaherukka, ruusunmarja ja tyrni. 100 g acerolaa sisältää noin 1678 mg C-vitamiinia vs. sitruuna 57 mg. Acerolan antioksidantit hidastavat sokerien hajoamista, joten se auttaa estämään verensokeritason äkilliset vaihtelut. Bioflavonoidit pitävät kuitenkin aistit valppaina.

C-vitamiini + acerola:

 • Tekee hyvän olon
 • Antaa energiaa
 • Kirkastaa mielen

Bioaktiivinen C-vitamiini:

 • Ei ole hapan – kevyt vatsalle
 • Hyvä biologinen hyötyosuus
 • Sisältää acerola-jauhetta muiden arvokkaiden vitamiinien ja mineraalien lisäksi
 • Parempi C-vitamiinin imeytyvyys,
 • HUOM! Tuote ei sisällä täyteainetta tai muita vahingollisia yhdisteitä. Ei GMO:ta, keinotekoisia tuoksu-, maku- tai väriaineita, laktoosia tai gluteenia. Sopii myös vegaaneille.

AINESOSAT: Acerola-ajauhe ( Malpighia emarginata ), C-vitamiini ( magnesium L-askorbaatti) , C-vitamiini ( kalsium-L-askorbaatti) , C-vitamiini (L-askorbyyli-6-palmitaatti), kasviskapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole

ANNOSTUS 2 kapselia päivittäin aamuisin ja lounasaikaan veden kera. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suojattuna suoralta auringonvalolta.

MÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 50g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 2 kapselia % NRV * Acerola-jauhe (25% C-vitamiinia) 400 mg 500% C-vitamiini (magnesium L-askorbaatti) 200 mg 250% C-vitamiini (kalsium-L-askorbaatti) 200 mg 250% C-vitamiini (L-askorbyyli-6-palmitaatti) 200 mg 250%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta