Ecosh Detox -suolenpuhdistus, 260g

22.00

Kuitupitoinen suolenpuhdistus sisältää kuituja, jotka auttavat puhdistamaan suolistoa sitoen itseensä haitallisia yhdisteitä ja jäämiä. Yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa suoliston normaali mikrofloora pysyy tasapainossa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 08.12.2021 Tuotetunnus (SKU): 1300 Osastot: ,

KUITURIKAS SUOLENPUHDISTUS

auttaa puhdistamaan suolistoa sitoen haitallisia yhdisteitä ja jäämiä. Osmoottiset kuidut auttavat nopeuttamaan hyödyllisten maitohappobakteerien kasvua ja palauttamaan suoliston mikroflooran normaalin tasapainon.

Kuidulla on tärkeä rooli ihmisen ruoansulatuskanavassa ja se on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Kuidut aktivoivat suoliston, nopeuttavat ruuan sulamista ja tekevät nopeammin kylläisyyden tunteen. Lisäksi kuitu puhdistaa suoliston seinämät sitomalla ja karkottamalla toksiineja, jäämiä ja ylimääräistä kolesterolia.

Kuidut jaetaan kahteen – vesiliukoiseen ja veteen liukenemattomiin. Vesiliukoisella kuidulla on ainutlaatuinen kyky absorboida vettä 4-6 kertaa omaan tilavuuteensa nähden, mikä täyttää vatsaontelon ja luo kylläisyyden tunteen estäen liikasyöntiä.

Liukenematon kuitu pysyy muuttumattomana, mikä tekee ulosteesta painavemman ja pehmeämmän, edetäkseen suolistossa helpommin.

Tuotetiedot

Detox -suolenpuhdistus sisältää psylliumia ja pellavansiemeniä, jotka ovat parhaimpia luonnollisisia kuidunlähteitä sisältäen runsaasti sekä vesiliukoisia että -liukenemattomia kuituja. Kasvien kuidut pehmentävät ulostetta, mikä saa suolen toimimaan paremmin.

Kurkuma stimuloi ruuansulatuskanavaa ja ylläpitämään maksan toimintaa. Mustikka toimii aineenvaihdunnan aktivaattorina, sisältäen monia hyödyllisiä luonnollisia sokereita, orgaanisia happoja, C-, B1-, B2-, PP-vitamiinia, karoteenia, tanniineja ja pektiinejä, väriaineita ja mineraaleja, kuten mangaania ja rautaa. Maitohappobakteerit tukevat suoliston mikroflooraa ja osallistuvat aktiivisesti ravinteiden hajoamiseen ja imeytymiseen. Piparminttu rentouttaa suolistoaä ja antaa tuotteelle miellyttävän tuoksun.

Kuitu:

 • Lisää kylläisyyden tunnetta
 • Säätelee suoliston toimintaa ja tasapainoa
 • Nopeuttaa ruuan kulkeutumista ohutsuolessa
 • Pitää suoliston puhtaana
 • Pidä vatsasi pehmeänä
 • Edistää kolesterolin poistumista
 • Auttaa painonhallinnassa

Ainesosat: psüllium (Plantago psyllium, P. ovata), linaseemned (Linum Usitatissimum), kurkuma (Curcuma longa), mustikka  (Vaccinium myrtillus), piparminttu (Mentha x piperita), maitohappobakteerit: L. acidophilus, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. casei, L. salivarius, L. helveticus, B. bifidum, B. lactis, B. breve, B. longum, B. Infantis.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: Sekoita 1 rkl jauhetta lasilliseen vettä, mehua tai maitoon. Konsultoi lääkäriä tai terveydenhuollon ammattilasita mikäli olet raskaana, imetät tai sinulla on jokin lääkitys. Kuitu voi vähentää lääkkeiden vaikutusta. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Muut ohjeet

Sekoita jauhe veteen, mehuun tai jogurttiin ja käytä seuraavasti:

Säännöllinen suolenpuhdistus: kuurina 2-4 kertaa vuodessa, 1-2 rkl jauhetta 1-2 lasilliseen vettä. Juo paljon vettä päivän aikana.

Laihtumisen tueksi: 1 rkl 30 minuuttia ennen ateriaa 2 kertaa päivässä. HUOM! Juo joka kerta päälle lasillinen vettä, 15 min kuluttua toinen lasillinen ja tämän jälkeen 15 minuutin päästä voit nauttia aterian.

Ummetukseen: 1 rkl aamulla

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta