Ecosh ECOBIOTIC Adult -probiootit – 90kpl 45g

19.00

EcoBiotic Adult -probiootit tukevat suoliston mikroflooraa sekä edesauttaa ravinteiden hajoamista ja imeytymistä.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 6560 Osastot: ,

ECOBIOTIC Adult

tukee suoliston mikroflooraa ja osallistuu ravinteiden hajoamiseen ja imeytymiseen.

EcoBiotic Adult Formula -probioottikapselit on tarkoitettu aikuisten käyttöön. Kahden kapselin päivittäinen annos sisältää 20 miljardia hyödyllistä bakteeria, mikä auttaa lisäämään tarvittavien bakteerien pitoisuutta kehossa ja tukemaan immuunijärjestelmää päivittäin. EcoBiotic Adult Formula sisältää ihmiselle tyypillisiä maitohappobakteereja, jotka tukevat tehokkaasti suoliston mikroflooraa ja osallistuvat aktiivisesti ravinteiden hajoamiseen ja imeytymiseen. Tuote on erityisen sopiva käytettäväksi antibioottikuurin jälkeen hyödyllisten bakteerien pitoisuuden palauttamiseksi mikrofloorassa.

HUOM! Tuote soveltuu hyvin myös tukemaan naisten emättimen mikroflooran terveyttä hillitsemällä hiivan leviämistä ja on erinomainen estämään matkaripulia. Ota tuote 2 viikkoa ennen matkaa ja jatka antamista matkoilla vahvistaaksesi suoliston mikroflooraa vieraita bakteereja ja mikrobeja vastaan.

AINESOSAT: Maitohappobakteerit: (L actobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, B ifidobacterium bifidum ), riisijauho, kasvikapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C: ssa, etäällä suorasta auringonvalosta.

TUOTEMÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 45 g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 X 60 X 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 2 kapselia Lactobacillus acidophilus 5x10E9 CFU Lactobacillus rhamnosus 5x10E9 CFU Lactobacillus casei 5x10E9 CFU Bifidobacterium bifidum 5x10E9 CFU

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta