Ecosh -kurkumiini + piperiini – 90kpl 45g

22.00

Kurkumiini + 95% piperiiniuute yhdessä kurkuma BCM-95 kanssa tukee sydämen, hengitysteiden, suoliston ja nivelten toimintaa, suojaa soluja haitallisilta vapailta radikaaleilta sekä tukee kehon immuunijärjestelmää. Auttaa myös väsymykseen ja uupumukseen.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 2701 Osastot: ,

Kurkumiini + piperiini

Tukee immuunijärjestelmää – 95% piperiiniuute edistää kurkumin ja kurkumiinin imeytymistä.

Kurkuma (Curcuma longa) on kellertävä jauhe, jota saadaan kurkuma-perheeseen kuuluvien kasvilajien lihavista juurakoista. Mauste, jolla on erittäin voimakas aromi ja katkera maku – muistuttaa inkiväärijuurta. Kurkuma on yksi maailman hyödyllisimmistä ja tutkituimmista yrtteistä.

Kurkumaa on maailmassa yli 100 lajia, ja yksi yhteinen piirre on niiden kellertävän oranssi sävy. Kurkumalla on kolme pääkurkuminoidia, jotka muodostavat 2-6% juurakoiden sisällöstä, ja kurkumiinilla on korkein osuus, jopa 80%. Esimerkiksi jauhemaisissa kurkumassa on keskimäärin 1-3% tai 1-3g kurkumiinia 100g:ssa. Kurkumiini -kapseli sisältää kurkumasta uutettua vaikuttavaa ainetta, joka on terveysvaikutteisin.

Ecosh Kurkumiini + 95% piperiiniuute tukee tehokkaasti koko kehon toimintaa. Kurkumiini edistää solujen normaalia toimintaa ja immuunijärjestelmää. Piperiini edistää kurkuman ja kurkumiinin imeytymistä.

Kurkumiini + piperiini:

 • Tukee sydämen, hengitysteiden, nivelten ja ruoansulatuskanavan toimintaa
 • Auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää
 • Tukee mielenterveyttä
 • Vähentää väsymystä ja uupumusta,
 • Suojaa soluja vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta,
 • Suojaa mikrobeja, loisia ja sieniä vastaan

AINESOSAT : Kurkuma ( Curcuma longa ) -uute, kurkumiini – 95% uute, kurkumiini BCM-95 uute, mustapippuri ( Piper nigrum ) – piperiini 95% uute, kasvikapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 4 kapselia päivittäin – herkälle vatsalle 1-2 kapselia päivässä, yksi kapseli kerrallaan aterian yhteydessä. Nautitaan veden ja rasvaisen ruoan kanssa. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suojattuna suoralta auringonvalolta.

MÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 45g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 4 kapselia Kurkuma ( Curcuma longa ) -uute 1,26 g 95% kurkumiiniuute 0,4 ​​g Kurkumiini BMC-95 -uute 0,32 mg 95-prosenttinen piperiiniuute 20 mg

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta