Ecosh MINERALEX -syvän meren mineraalit 100ml

19.00

MINERALEX sisältää yli 70 mineraalia ja hivenainetta, korkeimmat pitoisuudet magnesiumia, natriumia ja kaliumia. Nämä mineraalit auttavat pitämään kehon emäksisenä sekä toimivat kehon rakennusaineina.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 3305 Osastot: ,

MINERALEX -makro- ja mikroelementit

antavat elimille, kudoksille ja luille rakenteen, säilyttävät solukalvoille läpäisevyyden sekä auttavat pitämään kehonesteet ja kudokset alkalisina

Kivennäisaineiden merkitystä elimistöllemme voi verrata jalokiviin. Niiden avulla elimistössä toimivat biologiset toiminnot, joiden täytöstä tai korvaamisesta eivät selviä sen enempää vaihtoehto- kuin perinteinenkään lääketiede. Kivennäisaineet ovat elimistömme rakennuskiviä ja tärkeitä luuston, kehonesteiden ja entsyymien koostumuksessa. Ilman kivennäisaineita elimistö ei voi toimia.

Mineraalitt:

 • sisältävät monia entsyymejä ja vitamiineja,
 • osallistuvat valtavaan määrään elimistössä tapahtuviin kemiallisiin reaktioihin
 • varmistavat elinten normaalin toiminnan
 • osallistuvat fysiologisten toimintojen säätelyyn
 • huolehtivat aineenvaihdunnan tasapainosta

Makroravinteet ja hivenaineet antavat elimille, kudoksille ja luille rakenteen, säilyttävät solukalvojen läpäisykykyä ja auttavat säilyttämään kehonesteet ja kudokset emäksisinä.

Elimistön normaali toiminta vaatii 25 kivennäisainetta, näistä seitsemän ovat tärkeimmät makroravinteet – kalium, kalsium, natrium, magnesium, rikki, kloori ja fosfori. Näitä kivennäisaineita elimistö tarvitsee suuria määriä, enemmän kuin 0,1 g vuorokaudessa. Hivenaineita elimistö tarvitsee vähän, vain milli- tai mikrogrammoja. Osat näistä – jodi, kupari, sinkki, kromi, seleeni, mangaani ja pii – kuuluvat elintärkeiden hivenaineiden luetteloon.

HUOM! 2,5 miljardia ihmistä koko maailmassa kärsii vakavasta vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteesta. Maailman Terveysjärjestö ja YK:n Elintarvike- ja Maatalousjärjestö ovat kutsuneet tällaista tilannetta ”peitetyksi näläksi” (Hidden hunger).

Miksi valita MINERALEX?

MINERALEX sisältää 100 % puhtaita, luonnollisia syvän valtameriveden kivennäisaineita, jotka on tiivistetty ja käyneet läpi sarjan erilaisia puhdistavia suodatuksia ja laatutarkastuksia. Kivennäisainetiivisteeseen ei ole lisätty mitään kemikaaleja eikä muita lisäaineita. Valtameriveden kivennäisaikeita kaivava tuotantotehdas on ylpeä laatutarkastuksestaan ja tuloksistaan, jotka monenlaiset tieteelliset tutkimukset todistavat.

MINERALEX-tuotteessa oleva merivesi sisältää luonnollisella tavalla yli 70 kivennäisainetta ja hivenainetta, joita ovat esimerkiksi magnesium, natrium, kalium, kalsium, kloori, jodi, boori, rauta, sinkki, seleeni, kupari, molybdeeni, mangaani, kromi, rikki, sekä monia muita kehon toiminnalle tärkeitä kivennäisaineita, hivenaineita ja makroravinteita. Nämä luonnolliset syvän veden kivennäisaineet ja hivenaineet ovat elimistölle erittäin hyväksikäytettäviä ja imeytyviä.

MINERALEX:n ainutlaatuinen kivennäisaineiden koostumus on kaivettu 662 m syvyydeltä Taiwanin itärannikon syrjäisiltä vesiltä ja juuri nämä olosuhteet varmistavat valtameren veden:

 • puhtauden
 • stabiiliuden ja matalan lämpötilan
 • runsaan ravinneaine- ja kivennäisainepitoisuuden
 • käytettävyyden

Ketkä tarvitsevat kivennäisaineita?

 • Vanhukset – tukevat luut, terve sydän, energisyys ja henkinen hyvinvointi.
 • Keski-ikäinen – normaali kolesterolitaso (korkea kolesteroli on tulehduksen ja stressin indikaattori) verenkierron kannalta.
 • Teini-ikäiset – aktiivisen elämäntavan tukemiseksi – vahva sydänlihaksisto, luut ja tasainen verenkierto.
 • Lapset – luun kasvuun ja normaaliin kehitykseen
 • Raskaana olevat – vahva immuniteetti ja välttämättömät ainesosat sikiön kehitykselle

Tärkeää: Tutkimukset osoittavat, että nesteiden imeytymisnopeus on 6 kertaa suurempi kuin tablettien ja kapseleiden.

AINESOSAT: Syvänmeren mineraalit: magnesium, natrium, kalium ja muut välttämättömät mineraalit.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: Lisää 1,5 korkillista (7 ml) Mineralexia 1,5 litraan vettä tai 0,5 korkillista puoleen litraan vettä. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä pois lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C, suoralta auringonvalolta suojattuna.

TUOTEMÄÄRÄ: 100 ml

VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄMÄÄRÄ: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg PULLON MITAT 45 x 45 x 120 cm

>
PAKKAUSVAIHTOEHDOT 8 tai 30 pullon laatikko

Päivittäisannos 7ml % NRV * Magnesium 311 mg 389% Natrium 206 mg – Kalium 73 mg 4%

% NRV * – prosenttiosuus päivittäisestä vertailuannoksesta aikuisille. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta