Ecosh MSM + C-vitamiini – 160kpl, 112g

16.00

OptiMSM on orgaaninen rikkiyhdiste, joka vahvistaa hiuksia, kynsiä, niveliä ja luustoa. Tuotteeseen lisätty C-vitamiini auttaa soluja adaptoimaan MSM:n tehokkaammin.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 3121 Osastot: ,

MSM + C-vitamiini

Pitää hiukset kiiltävinä, ihon sileänä ja nuorekkaana sekä kynnet vahvoina. MSM tukee kehon puhdistumista ja auttaa nostamaan energiatasoja.

OptiMSM on maailman puhtain ja turvallisin rikkiyhdiste. MSM + tyrni on tärkeä niille, jotka haluavat ylläpitää ihon, kynsien, hiuksien, nivelien ja rustojen kuntoa. Rikki on kehon pääkomponentti kollageenin, elastiinin, ruston ja keratiinin muodostumisessa. MSM:ää kutsutaan ”kauneusmineraaliksi”, joka pitää hiukset ja kynnet vahvoina, ihon elastisena ja nivelet liikkuvina. Tuote on erinomainen myös urheilijoille, koska rikki vapauttaa maitohapon aiheuttaman rasituksen. MSM auttaa myös nostamaan energiatasoa, koska se auttaa puhdistamaan solut aineenvaihduntajäännöksistä ja myrkyllisistä aineista. MSM on puhtaassa muodossaan hajuton, valkoinen jauhe, jolla on hieman karvas maku. Tuotteeseen lisätty C-vitamiini auttaa MSM:ää imeytymään paremmin.

AINESOSAT: MSM ( metyylisulfonyylimetaani ), C-vitamiini ( askorbiinihappo) , kasviskapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 2-4 kapselia 2x päivässä veden kanssa juuri ennen ateriaa tai lääkärin suosittelemalla tavalla. Suositeltavaa nostaa annosta asteittain. Älä käytä imetyksen tai raskauden aikana! Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suojattuna suoralta auringonvalolta.

MÄÄRÄ: 160 kapselia, nettopaino 112g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,1 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 4 kapselia % NRV * MSM ( metyylisulfonyylimetaani ) 1600 mg – C-vitamiini ( askorbiinihappo ) 400 mg 500%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta