Ecosh OOMEX – Omega-3, 300ml

29.00

OOMEX -kalaöljy on rikastettu optimaalisella EPA- ja DHA (omega 3) -pitoisuudella. Auttaa ylläpitämään älttämättömien rasvahappojen pitoisuutta sekä tukee silmien, sydämen, hermoston, aivojen, nivelten ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4500 Osastot: ,

OOOMEX Omega-3

auttaa säilyttämään päivittäisen normaalin korvaamattomien rasvahappojen tason kehossa ja tukee silmien, sydämen, hermojen, aivojen, nivelten ja immuunijärjestelmän optimaalista toimintaa

Puhdas Oomex-syvänmeren kalaöljy on ainutlaatuinen, koska:

 • Uusimmat ympäristöystävälliset puhdistusmenetelmät ovat poistaneet Oomex-öljystä saastejäänteet.
 • Kalaöljytuotteemme epäpuhtauksien määrät ovat julkisia,
 • Oomex ylittää kansainväliset sääntelystandardit,
 • Oomex-kalaöljyn puhdistamiseen, tiivistykseen, deodorisoimiseen (erityisen kalanhajun poistamiseen) ja stabilisoimiseen on käytetty Polariksen korkean teknologian laitteita.

  Oomexin omega 3 on eräs ainutlaatuisimmista monityydyttymättömistä ja tarpeellisimmista rasvoista, jota keho itse ei voi tuottaa ja jota tulee saada ruoan mukana. Kehomme koostuu noin 3 miljardista solusta, jotka kaikki tarvitsevat normaalia toimintaa varten tasapainotettuja rasvahappoja. Kaikkein eniten laadukkaita rasvahappoja eli rasvoja tarvitsevat aivomme ja soluseinät. Omega 3 ja omega 6 -rasvahapot ovat jokaisen solukalvomme ainesosia ja niiden suhteen kehossa tulisi ihanteellisessa tapauksessa olla 1:1, hyväksyttäväksi korkeimmaksi tasoksi katsotaan vielä 5:1 -suhdetta omega 6:n eduksi. Liian korkea omega 6 -taso edistää terveysongelmia ja kroonisen tulehduksen syntyä. Pohjois-Euroopassa tämä suhde on 12:1, Euroopassa 15:1 ja Amerikassa 25:1. Käytettäessä laadukasta omega-3 -pitoista kalaöljyä tämän suhteen voi pitää optimaalisena.

  Omega 3 tunnetaan positiivisista vaikutuksistaan: ​​

  • sydämeen ja verisuonistoon
  • niveliin,
  • immuniteettiin,
  • aivotoimintaan,
  • muistiin
  • ihon ja hiusten laatuun
  • näköön ja koko elimistön kehitykseen.

  Ecoshin appelsiininmakuinen Omega-3 -tuote on valmistettu korkealaatuisesta kalaöljystä, jonka omega-3 EPA- ja DHA-rasvahappopitoisuus on poikkeuksellisen suuri. Öljy on valmistettu huolellisesti valituista lyhytikäisistä syvän meren kaloista kuten sardiineista, sardelleista ja makrilleista, jotka meren ovat puhtaimmat omega 3 -lähteet. Öljy puolestaan puhdistetaan, tiivistetään, deodorisoidaan ja stabiloidaan kehittyneen korkean teknologian avulla, joka tekee tästä Ranskassa valmistetusta öljystä yhden markkinoiden stabiileimmista ja puhtaimmista omega-3 -öljyistä.

  Eltaantumisen välttää ja stabiilisuuden varmistaa erilaisten erilaisten tokoferolien sekoitus ja runsaasti polyfenoleita sisältävä ensimmäisellä kylmäpuristuksella saatu ja hoitavasti vaikuttava oliiviöljy. Polyfenolit ovat voimakkaita antioksidantteja, joilla on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka suojaavat sekä kalaöljyä että kehon hapettumiselta. Tuoksua ja makua antaa appelsiiniöljy

  Ecoshin appelsiininmakuinen ja EPA/DHA-tasoltaan korkea Omega-3 -syvänmerenkalaöljy:

  • Auttaa ylläpitämään normaalia triglyseridipitoisuutta (omega-rasvahapot)
  • Edistää sydämen toimintaa
  • Auttaa pitämään verenpaineen normaalilla tasolla
  • Ylläpitämää näköä
  • D3-vitamiini auttaa ylläpitämään luustoa, hampaiden terveyttä ja lihasten toimintaa.

  AINESOSAT: kalaöljy ( sardellit, makrilli, sardiinit, MCT-kookosöljy, E-vitamiini (antioksidantti), kylmäpuristettu oliiviöljy (antioksidantti), Tuoksu- ja makuaineet (appelsiini), D3-vitamiini (kolekalsiferoli)

  ALLERGEENIT: kalaöljy.

  ANNOSTUS: keskikokoiselle aikuiselle 1 ruokalusikallinen öljyä päivässä. (Kehon paino kerrotaan 0,15:lla. Esim. 80 kg painon osalta 12 ml eli 1 ruokalusikallinen öljyä päivässä, 60 kg painavalle 9 ml ts. kolmeneljäsosaa ruokalusikallista öljyä päivässä, 100 kg painavalle 15 ml ts. puolitoista lusikallista öljyä päivässä). Suositeltua annosta ei saa ylittää. Kalalle allergiset henkilöt eivät saa käyttää kalaöljyä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainotettua ravitsemusta ja terveellistä elämäntapaa. Verta ohentavien ja muiden lääkkeiden käytön, raskauden ja imetyksen yhteydessä konsultoitava lääkärin tai kyseisen alan terapeutin kanssa. Ei saa käyttää kaksi viikkoa ennen leikkausta tai synnytystä. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

  SÄILYTYS: Pidä avattua pulloa jääkaapissa. Käytä 45 päivän kuluessa.

  TUOTEMÄÄRÄ : 300 ml

  SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

  Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,47 kg MITAT 60 x 60 x 160 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 6 pullon laatikko

Päivittäisannos 12ml % NRV * Oliiviöljy 3240 mg – Omega-3-rasvahapot 2592 mg – josta C20: 5 ( EPA ) 1728 mg – josta C22: 6 ( DHA ) 864 mg – D3-vitamiini 1200 IU 600%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta