Ecosh Pro EYEVISION – silmävitamiini, 90kpl 45g

36.00

Ainutlaatuinen Pro EYEVISION sisältää täydellisen sarjan vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, joita silmäsi todella tarvitsevat.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 28.10.2021 Tuotetunnus (SKU): 4301 Osastot: ,

Pro EYEVISION

Tuotteen A-vitamiini ja sinkki auttavat ylläpitämään näköä. C- ja E-vitamiinit sekä seleeni ja sinkki suojaavat oksidatiiviselta stressiltä.

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ SILMILLE TÄRKEITÄ VITAMIINEJA JA MINERAALEJA

Silmien terveyttä ei tule pitää itsestäänselvyytenä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että ilman asianmukaista tukea silmien terveys heikkenee iän myötä. On todettu, että kolme tehokasta ravintoainetta, kuten luteiini, astaksantiini ja zeaksantiini suojaavat paitsi silmien terveyttä myös tukevat näköä.

Pitääkseesi silmäsi terveinä ja näkösi terävänä, Ecosh on luonut silmille erityisen tuotteen, joka sisältää täydellisen yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja sekä silmillesi välttämättömiä hivenaineita.

 • A-vitamiini auttaa säilyttämään näköpigmentin. A-vitamiini auttaa myös luteiinia ja zeaksantiinia tuottamaan silmää suojaavan pigmentin haitalliselta ultraviolettisäteilyltä sekä pitämään silmät kosteina.
 • C-vitamiini tukee verisuonten ja verkkokalvon terveyttä.
 • E-vitamiini toimii suojaseinänä estäen hapettumisprosesseja.
 • E-vitamiini auttaa absorboimaan hivenaineet tehokkaammin. Seleeni toimii antioksidanttina sekä edistää kapillaarien kehitystä ja tukee verenkiertoa.
 • Sinkki on silmille tärkein mineraali, joka tukee verkkokalvon ja verisuonten toimintaa. Sinkki tarjoaa antioksidanttisen suojan verkkokalvolle ja osallistuu visuaaliseen prosessiin.
 • Luteiini ja zeaksantiini – makula on keltainen (tämän värin antavat luteiini ja zeaksantiini) ja adsorboi silmään tulevaa sinistä ja ultraviolettivaloa, joten ne suojaavat silmää ultraviolettivalolta (toimien kuten aurinkolasit), jolloin zeaksantiini hallitsee makulassa ja luteiini muualla verkkokalvolla
 • Astaksantiini suojaa silmiä tulehduksesta ja valosta johtuvilta vaurioilta sekä auttaa vähentämään silmien väsymystä, kutinaa ja kuivuutta..

HUOM! Tämä on erittäin hyvä uutinen niille, jotka työskentelevät tietokoneen ääressä päivittäin.

Kenelle tuote on tarkoitettu?

 • kaikille päivittäin tietokoneen ääressä työskenteleville
 • kaikille, jotka kokevat silmiensä väsyvän nopeasti
 • kaikille, jotka haluavat tukea silmiensä terveyttä

AINESOSAT : Riisijauho , C-vitamiini (L-askorbiinihappo ja L-askorbyyli-6-palmitaatti) , E-vitamiini (D-α-tokoferyylihapposukkinaatti) , sinkki (sinkin diglysinaatti) , luteiini, astaksantiini, zeaksantiini, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti) < / em>>, seleeni (seleenimetioniini) , kasvikapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 2 kapselia tai lääkärin suosittelema annos päivittäin vesilasin kera. 1 kapseli lapsille. Konsultoi lääkäriäsi mikäli sinulla on jokin lääkitys. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C, suojattuna suoralta auringonvalolta.

TUOTEMÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 45g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 2 kapselia << %% NRV C-vitamiini 240 mg 300% E-vitamiini 80 mg 667% Sinkki 2
0 mg 200% Luteiini 20 mg – Astaksantiini 4 mg – Zeaksantiini 4 mg – A-vitamiini 700 mcg 88% Seleeni 150 mcg 273%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta