Ecosh -rautadiglysinaatti – 90kpl, 45g

16.00

Tuotteen C-vitamiiniyhdiste auttaa rautavalmistetta imeytymään tehokkaammin. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen muodostumista, kognitiivisia toimintoja. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 3231 Osastot: ,

Rautadiglysinaatti

Rautadiglysinaatti yhdessä C-vitamiinin kanssa edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja hapen kiertoa elimistössä. Rauta auttaa myös vähentämään väsymystä.

Ecosh -rautaisä on turvallinen raskaanaoleville sekä imettäville, nuorille ja aikuisille. Toisin kuin useimmat rautalisät, se ei aiheuta ummetusta tai vatsan ärsytystä.

Raudan päätehtävä kehossa on sitoa ja kuljettaa happea. Lisäksi rauta on osa monia entsyymejä, jotka osallistuvat muun muassa energiantuotantoon ja immuunijärjestelmään.

Rauta:

 • Osallistuu hapen kuljettamiseen keuhkoista kudoksiin
 • Osallistuu ATP:n (adenosiinitrifosfaatti, joka on toiminnallinen energiankuljettaja soluissa) tuottamiseen ja auttaa elimiä vahingoittavien keholle vieraiden yhdisteiden poistossa, tukien vastustuskykyä stressille sekä sairauksille < / li>
 • Vähentää väsymystä ja kalpeutta.

Pysyvä raudanpuute on yleisin anemian syy. Ruuan koostumus vaikuttaa raudan saantiin ruokavaliossa. Raudansaanti lisääntyy, jos päivittäinen ruokavalio sisältää lihaa ja / tai kalaa, vihreitä vihanneksia ja C-vitamiinia.

Raudanpuutetta voi esiintyä:

 • Vakavan verenhukan sattuessa
 • Raskaana olevilla
 • Keskosilla tai alipainoisilla lapsilla
 • Vauvoilla ja pikkulapsilla
 • Teini-ikäisillä tytöillä
 • Kasvissyöjillä
 • Ruoansulatuskanavan sairauksien omaavilla
 • C-, B12- ja B9-vitamiinien puutetilassa

Suositeltu raudan päivittäinen annos on 10-15 mg. Yli 50 mg annos raudan puutteeseen lääkärin määräyksellä.

6kk-5 v 6-9 v 10-13 v 14–17 v 18-45 v 46+ v Raskaana olevat Imettävät äidit NAISET 8 mg 9 mg 11 mg 15 mg 15 mg 10 mg 15 mg 15 mg MIEHET 8 mg 9 mg 11 mg 11 mg 10 mg 10 mg

Ainesosat: riisijauho, C-vitamiini, rauta ( rauta-diglysinaatti >), kasviskapseli.

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 1 kapseli päivittäin 0,5 – 1 tunnin kuluttua aamiaisesta vesilasillisen tai mehun kera. Konsultoi lääkäriä jos olet raskaana, imetät tai sinulla on jokin lääkitys. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suojattuna suoralta auringonvalolta.

MÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 50g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 1 kapseli << %% NRV C-vitamiini ( L-askorbyyli-6-palmitaatti ) 100 mg 125% Rauta ( rauta-diglysinaatti ) (Ferroschel®) 27 mg 193%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta