Ecosh -sinkkilisä – 90kpl, 45g

14.00

Sinkki on välttämätön hivenaine kilpirauhasen ja sukupuolihormonien toimintaan. Sinkki edistää myös elimistön immuunijärjestelmän toimintaa, aineenvaihduntaa, maku- ja hajuaistia sekä vaikuttaa myös näköön. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uusiutuvien kudosten, kuten ihon, hiusten ja kynsien kunnossa.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 08.12.2021 Tuotetunnus (SKU): 3221 Osastot: ,

SINKKI

Auttaa suojaamaan soluja ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi sinkki edesauttaa ihon, kynsien, hiuksien ja luuston hyvinvointia.

Sinkki on yksi tärkeimmistä mineraaleista kehon solujen kehityksessä, kasvussa ja lisääntymisessä. Ihmiskeho sisältää noin 2-3 grammaa sinkkiä – pääasiassa luurankolihaksissa ja luissa, mutta sinkkiä on myös munuaisissa, haimassa, verkkokalvoilla, hampaissa, hiuksissa, ihossa, maksassa, eturauhasesa ja kiveksissä. Ihmiskeho ei voi tuottaa tai varastoida sinkkiä pitkäaikaisesti, siksi sitä on välttämätöntä saada ruuasta tai tarvittaessa ravintolisistä.

Sinkki on välttämätön kehon kehitykselle ja uudistumiselle, koska se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin, hormoneihin ja energian aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uusiutuvien kudosten, kuten ihon, hiusten ja kynsien, terveydessä.

Sinkki:

 • Tukee immuunijärjestelmää
 • Parantaa aineenvaihduntaa
 • Ylläpitää veren testosteronitasoa
 • Ylläpitää näköä
 • Ihon / hiusten / kynsien kuntoon
 • Ylläpitää makuaistia
 • Ylläpitää luustoa -ja sen kasvua
 • Suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä

Sinkin tarve kasvaa kasvun, sairauden, stressin, fyysisen rasituksen sekä raskauden ja imetyksen aikana, kudosten uusiutuessa aktiivisesti.

AINESOSAT: Riisijauho, sinkki ( sinkkidiglysinaatti ), kasviskapseli.

ALLERGEWNIT: Ei ole.

ANNOSTUS: 1 kapseli päivässä lämpimän vesilasillisen kanssa 15-30 minuuttia aterian jälkeen. Konsultoi lääkäriäsi mikäli olet raskaana, imetät tai sinulla on jokin lääkitys. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

SÄILYTYS: Säilytä tuotetta kuivassa, korkeintaan 22 ° C – suojattuna suoralta auringonvalolta.

MÄÄRÄ: 90 kapselia, nettopaino 50g

SÄILYVYYS: Katso pakkauksesta.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäisannos 1 kapseli % NRV * Sinkkidiglysinaatti 25 mg 250%

% NRV * – prosenttiosuus aikuisen päivittäisestä suositusannoksesta. (NRV – Ravinteiden viitearvo)

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta