Ecosh VitaBoost

16.00

Vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä Vitaboost on todellinen vitamiinipommi. Virolaisista marjoista koostettu tiiviste, joka sisätää ruusunmajaa, tyrniä, mustikkaa ja mustaherukkaa. Tukee kehon immuniteettia ja saa silmät säihkymään etenkin pimeimpinä vuodenaikoina.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 1121 Osastot: ,

VITABOOST

Tukee immuunijärjestelmää!

VitaBoost on virolaisista marjoista valmistettu todellinen vitamiinipommi – sisältää ruusunmarjaa, tyrniä, mustikkaa ja mustaherukkaa. VitaBoost -kapselit sisältävät runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä tarpeellisia mineraaleja – C-, A-, E- ja B-vitamiineja, kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia, sinkkiä ja aminohappoja.

VitaBoost:

 • vahvistaa kehon vastustuskykyä
 • tukee immuunijärjestelmää,
 • parantaa keskittymistä

TYRNI

Tyrni sisältää runsaasti C-vitamiinia – yksi pieni marja vastaa C-vitamiinimäärältään kokonaista appelsiinia. Lisäksi tyrnissä on A-, E- ja B-vitamiineja. Runsaan vitamiinimäärän lisäksi tyrnissä on karotenoideja, flavonoideja, antioksidantteja, mineraaleja, mangaania, booria, piitä, pektiiniä ja monia elimistölle tärkeitä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tyrnissä oleva pektiini auttaa vähentämään veren kolesterolimäärää sekä neutraloi kehoon päässeet raskasmetallit ja ruoansulatuskanavaan muodostuneet haitalliset yhdisteet ja onkin täten erinomainen apu kehon puhdistamisessa.

RUUSUNMARJA

Ruusunmarja sisältää runsaasti C-vitamiinia ja karotenoideja sekä E-, K- ja B-vitamiinia. Vitamiinien lisäksi ruusunmarja sisältävää kaliumia, magnesiumia, mangaania, fosforia, kalsiumyhdisteitä ja rautaa. Ruusunmarjan C-vitamiinipitoisuus on 50x korkeampi kuin sitruunan, ja rautapitoisuudeltaan ruusunmarja on verrattavissa mansikkaan. Ruusunmarja on hyvä sydämelle, tukee aineenvaihduntaa, lisää kehon vastustuskykyä sekä antaa elinvoimaa.

MUSTAHERUKKA

Mustaherukka on todellinen C-vitamiinipommi, joka sisältää C-vitamiinin lisäksi A-, P- ja B-vitamiineja, pektiiniä, karoteenia, rautaa, fosforihappoa sekä tarvittavia omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. 2,5 dl mustaherukkaa sisältää yhtä paljon C-vitamiinia kuin pienikokoinen appelsiini. Mustaherukka sisältää myös runsaasti antioksidantteja sekä vahvistaa immuunijärjestelmäää. Mustaherukka sisältää myös tärkeitä flavonoideja, jotka tehostavat vitamiinien vaikutusta, tukevat verisuonia sekä ruoansulatusta.

MUSTIKKA

Mustikka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan. Puoli lasillista mustikoita sisältää yhtä paljon antioksidantteja kuin 45 lasillista muita hedelmiä. Mustikat sisältävät myös A-, E-, C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa, tärkeitä mineraaleja kuten kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania, natriumia, rautaa, sinkkiä, jodia sekä kromia. Mustikka tukee sydämen ja verisuoniston toimintaa sekä silmien terveyttä.

KENELLE VITABOOST ON TARKOITETTU?

VitaBoost on tarkoitettu kaikille, mutta erityisesti niille, jotka kaipaavat korkealaatuisia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä haluavat tehostaa energiatasoaan.

AINESOSAT: Ruusunmarjajauhe ( Rosa canina ), tyrnijauhe ( Hippophae rhamnoides ), mustikkajauhe ( Vaccinium myrtillus), mustaherukajauhe (Ribes nigrum), kasvisperäinen kapseli

ALLERGEENIT: Ei ole.

ANNOSTUS: Suositeltu annos 4-6 kapselia päivässä. Älä ylitä suositeltua annosta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

PAKKAUSKOKO: 90 kasvikapselia, nettopaino 50 g

SÄILYVYYS: Katso paketista.

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

PAINO 0,2 kg MITAT 60 x 60 x 110 cm PAKKAUSVAIHTOEHDOT 25 tai 50 purkin laatikko

Päivittäinen annos 2-4 kapselia Ruusunmarjajauhe ( Rosa canina ) 400-800 mg Tyrnijauhe ( Hippophae rhamnoides ) 200-400 mg Mustikkajauhe (Vaccinium myrtillus) 200-400 mg Mustaherukkajauhe (Ribes nigrum) 200-400 mg

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta