GoGoNano™ Anti-Viral puhdistus- ja desinfiointiaine 500ml

9.95

GoGoNano Anti-Viral tappaa bakteerit kaikilta pinnoilta

GoGoNano Anti-Viral on kehitetty korvaamaan haitalliset desinfiointiaineet turvallisella ja kestävällä tavalla. Sen maitohappopohjainen koostumus yhdessä pinta-aktiivisten aineiden kanssa auttaa poistamaan bakteereja, viruksia ja sieniä. Toisin kuin tavalliset desinfiointiaineet, GoGoNano Anti-Viral -tuotetta voidaan käyttää millä tahansa pinnalla, mukaanlukien herkät esineet, kuten vaatteet tai paperipakkaukset.

Maitohappo on luonnollinen, turvallinen ja tehokas vaihtoehto synteettisille biosideille. Se on luonnossa esiintyvä happo, jota syntyy maidon käymisreaktiossa, mutta myös ihmisillä ja eläimillä fyysisten aktiviteettien aikana. Useimmilla desinfiointiaineilla on kolme biosidimekanismia – maitohapolla on neljä, mikä vaikeuttaa mikrobien vastustuskykyisyyttä sitä vastaan. Tämän ansiosta maitohappo on osoittautunut tehokkaaksi virussuojaksi.

Suurin osa markkinoiden desinfiointiaineista rasittaa ekosysteemejämme. Ne eivät ole syväpuhdistavia eivätkä helposti biohajoavia, mutta ne sisältävät myrkyllisiä aineita, jotka ovat haitallisia ihmisille ja ympäristölle. Käyttämällä GoGoNano Anti-Viral -tuotetta voit olla varma, että taistelet sairauksia vastaan tehokkaammin ilman, että vahingoittaisit itseäsi tai ympäristöä.

Käyttöohjeet:
Poista raskas lika pinnalta ennen puhdistusta. Suihkuta tuote pinnalle, 3–5 kertaa (15-20ml) per m2. Pyyhi viiden minuutin kuluttua puhtaalla mikrokuituliinalla tai huuhtele vedellä tarvittaessa.

VAROITUS: Voi aiheuttaa vakavia silmävaurioita. Käytä suojakäsineitä / suojavaatetusta / silmiensuojainta / kasvonsuojainta. ENSIAPU. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla saippualla ja vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhtele huolellisesti vedellä useita minuutteja. Poista piilolinssit. Jatka huuhtelua. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: ota yhteys lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: ota yhteys lääkäriin. Sisältää kanelialdehydiä: voi aiheuttaa allergisen reaktion. Kun odotat lääkärin ohjeita, pidä pakkaus tai etiketti helposti saatavilla. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Testattu standardien BS EN 1276 ja BS 1040 mukaisesti antibakteeristen ja anti-virusominaisuuksien osalta.

Vaikuttavat aineet: maitohappo 3,3% / 0,33 g / L (aktiivinen aine), rikkihappo 1,66% / 0,166 g / L, mono-c12-14-alkyyliesterit, natriumsuola 1,5%, cinnamalaldehydi 0,6% / 0,065 g / L (aktiivinen aine), anioniset pinta-aktiiviset aineet <5% Biosidi-rekisteröintinumero: Nr.2065/20

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4748001011965 Osastot: , ,
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta