GoGoNano™ Clean – luontoystävällinen puhdistusaine, 3 x 150ml

44.85

GoGoNano Clean on uusi 100% luonnollinen ja ympäristöystävällinen puhdistusaine, joka on suunniteltu nahka-, mokka- ja tekstiilituotteiden syväpuhdistukseen.

* Syväpuhdistus erilaisille materiaaleille, mukaan lukien tekstiilit, mokka ja nahka
* Turvallinen ja täysin biohajoava koostumus
* Ympäristöystävällinen pakkaus

Ympäristöystävällinen puhdistusaine Clean – sopii käytettäväksi kaikkien materiaalien kanssa

Kun ostat jotain uutta, haluat sen kestävän niin pitkään kuin mahdollista. Siksi voi olla turhauttavaa ja kallista, kun tavarat, jotka ovat tehty esimerkiksi nahasta, mokasta tai muista tekstiileistä, eivät kestäkään niin kauan kuin odottaisit. Paras tapa varmistaa vaatteidesi ja kenkiesi pitkäikäisyys on ylläpitää niitä oikein – mukaanlukien niiden puhdistaminen.

Ymmärrämme, että kaikki puhdistusaineet eivät ole turvallisia kaikille materiaaleille, minkä vuoksi suunnittelimme Cleanin – ympäristöystävällisen puhdistusaineen, joka on turvallinen sinulle, ympäristölle sekä materiaaleille, joille niitä käytetään. Se yhdistää nanoteknologian älykkyyttä tehokkaampaan puhdistukseen toisin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet.

Cleanin koostumus on suunniteltu tarjoamaan nopeavaikutteisia ja pitkäkestoisia vaikutuksia kaikille materiaaleille – mukaanlukien nahka, mokka ja tekstiilit. Helppokäyttöisyys on Cleanilla taattu. Levitä vain aine hieman kostealle harjalle tai kostealle liinalle ja aloita puhdistaminen!

Puhdistamisen jälkeen suosittelemme suojaamaan GoGoNano Protect– tai GoGoNano Stay Dry -suojatuotteilla. GoGoNano Fresh -tuotteella vältät epämiellyttävät hajut ja ylläpidät raikkautta.

Kuten kaikkien GoGoNano -tuotteiden kohdalla, sekä pakkaus että kaava on tehty ympäristöä ajatellen. Pullo on kierrätettävä ja aine itsessään on täysin biohajoavaa – ja onkin siksi täysin ympäristölle turvallinen.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4748001009443-3 Osasto:
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta