GoGoNano™ Lumina -suojaava autonpesuaine 250ml

18.95

Vähävaahtoinen autonpesuaine. GoGoNano Lumina puhdistaa ja suojaa kaikentyyppisten ajoneuvojen korinosat. Lisäksi Lumina auttaa pidentämään GoGoNano Liquid Skin -vaikutusta.

GoGoNano Luminan parhaat ominaisuudet:

* Suojaava silaanipinnoite
* Helppo ja kätevä käyttää
* Vähävaahtoinen
* Vesipohjainen koostumus, 100% ympäristöystävällinen ja turvallinen
* Ei jätä juovia tai tahroja

Lumina-autoshampoo on erinomainen valinta auton korin ja pintojen perusteelliseen puhdistamiseen. Se on vähän vaahtoava silaanipäällysteinen pesuaine, joka on erityisesti suunniteltu maalattujen pintojen puhdistamiseen. GoGoNano-tuotteiden erityispiirre on niiden ympäristöystävällisyys – myös Lumina on vesipohjainen, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen.

Lumina ei myöskään sisällä PFC:tä, silikonia tai vahaa. Tuote on valmistettu Virossa, se on biohajoava ja 99% luonnonmukainen. Lumina-pesuaineen avulla voit poistaa vaikeastikin poistettavia juovia ja likaa.

Helppokäyttöinen: sekoita kaksi(2) Lumina-korkillista (2 x 10 ml) 1 litraan vettä, pese sitten auto tällä nesteellä ja huuhtele puhtaalla vedellä. Jos pinta on erittäin likainen, voit jättää Lumina-seoksen pinnalle saadaksesi vahvemman vaikutuksen ja sitten huuhdella uudelleen vedellä. Suosittelemme auton pesemistä Luminalla ennen GoGoNano Liquid Skin -silaanipinnoitteen levittämistä.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja auton pitämiseksi puhtaana Luminaa tulisi käyttää 4-6 viikon välein. Tuote ei jätä peilivaikutusta pinnalle. Lumina-pesuaine saatavana 250 ml pulloissa, ja sen koko pakkaus voidaan kierrättää.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4748001013174 Osasto:
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta