GoGoNano™ Multi-Cleaner -suojaava puhdistusaine 250ml

25.95

Suojaa ajoneuvoasi naarmuilta, pölyltä ja lialta ja antaa pitkäaikaisen kiillon. Ajoneuvon puhdistaminen on paljon helpompaa ilman erilaisia ​​kemikaaleja!

GoGoNano Liquid Skin -vahaton pintasuoja kaikille ajoneuvoille

GoGoNano Liquid Skin on täydellinen työkalu autosi ulkopinnan suojaamiseen. Suojaa autosi maali linnun ulosteelta, naarmuilta, soralta ja hiekalta. Suojaa jopa UV-säteilyltä ja ajoneuvon värien haalistumista. Liquid Skin sopii kaiken tyyppisten ajoneuvojen pitkäaikaiseen suojaamiseen. Se on vesipohjainen ja 99% luonnonmukainen.

Tämä suojaneste jättää käytetylle pinnalle pitkäaikaisen silaanipinnoitteen, joka suojaa ajoneuvon pintaa. Se on materiaali- ja ympäristöystävällinen, toimii hyvin kaikkien tyypillisten lasien ja maalattujen pintojen kanssa, ja itse suojaneste on väritön. Ei sisällä PFC:tä, vahaa tai silikonia.

Liquid Skiniä on erittäin helppo käyttää: suihkuta noin 2-3 suihketta neliömetriä kohti ja levitä kuitukankaalla. Anna pinnan kuivua, jonka jälkeen voit kiillottaa sitä uudelleen kuivalla ja pehmeällä mikrokuituliinalla. Ihanteellinen säilytys- ja käyttölämpötila 10-25 ° C. Säilytä kostealta suojattuna, auringonvalolta suojattuna. Pitkäikäiset tulokset (jopa 52 viikkoa) – suosittelemme toistamaan vähintään kahdesti vuodessa. Optimaaliset tulokset saavutat yhdessä GoGoNano Lumina -autashampoon kanssa.

Liquid Skin antaa erittäin kiiltävän, suojatun pinnan 24-52 viikon ajan. Aine itsessään on biohajoava ja soveltuu myös auton kovien sisäpintojen (muovi-, lasi- tai metalliosien) suojaamiseen. Tuote on vesipohjainen, terveydelle turvallinen ja ympäristöystävällinen. Liquid Skin on valmistettu Virossa ja toimitetaan 250 ml:n liipaisinpumppupullossa.

Liquid Skin -tuotteen parhaat ominaisuudet:

* Kirkas kiilto, kiillotettu vaikutus
* Naarmuuntumattomuus, sileä pinta
* Vettä hylkivä pinta
* Antistaattinen, pölyä hylkivä pinta
* Itsepuhdistuva
* Täyttää mikroaarmut auton korin pinnalla, lasissa tai pyörissä

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 03.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4748001013167 Osasto:
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta