GoGoNano™-pintasuojapakkaus

60.85

Pakkauksessa GoGoNano ™ -sarjan pintasuojatuotteet – jokaiselle jotakin. Suojaa kaikki arvoesineet vaatteista ajoneuvoihin ja elektroniikkaan. GoGoNano ™ -pintasuojat ovat yleispäteviä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Stay Dry suojaava nanopinnoitesuihke tekstiileille ja nahalle

Stay Dry on nanoteknologiaan perustuva suojasuihke, joka luo pinnalle erittäin ohuen suojakerroksen. Se on kestävä, tarttuva pinnoite, joka antaa vahvan suojan käsitellylle materiaalille. Suojaa kosteudelta, lialta ja haalistumiselta muuttamatta materiaalin hengittävyyttä, väriä tai tekstuuria, jopa 18 kuukautta.

Liquid Skin -vahaton pintasuoja

GoGoNano Liquid Skin on täydellinen työkalu autosi ulkopinnan suojaamiseen. Suojaa autosi maali linnun ulosteelta, naarmuilta, soralta ja hiekalta. Suojaa jopa UV-säteilyltä ja ajoneuvon värien haalistumista. Liquid Skin sopii kaiken tyyppisten ajoneuvojen pitkäaikaiseen suojaamiseen. Se on vesipohjainen ja 99% luonnonmukainen.

Korjaa ajoneuvoon jo muodostuneet mikronaarmut, helpottaa pyörien kiillotusta ja estää maalin haalistumista. Autonikkunoiden käsittelyn ansiosta lasi jäätyy talvella tavallista vähemmän ja lasit on helpompi puhdistaa.

Liquid Shield -nestemäinen näytönsuoja

Liquid Shield on nanoteknologiaan perustuva nestemäinen suoja, joka suojaa elektronisia laitteitasi ja muita pintoja naarmuilta, vähentää sormenjälkiä ja helpottaa näytön puhdistamista. Suojakerroksen ansiosta värit näyttävät näytöllä kirkkaammilta, ja kosketusnäyttö muuttuu sileämmäksi. Liquid Shieldin innovatiivinen tekniikka varmistaa, että näytön ja suojakerroksen väliin ei muodostu ilmakuplia, kuten voi tapahtua tavallisen suojakalvon asennuksessa. Syntyvä suojakerros on vettä hylkivä, antistaattinen ja antibakteerinen.

Pakkaus sisältää:
1 x 300 ml GoGoNano ™ Stay Dry -suojaava nanopinnoitesuihke tekstiileille ja nahall
1 x 25 ml GoGoNano ™ Liquid Shield -nestemäinen näytönsuoja
1 x 150 ml GoGoNano ™ Liquid Skin -vahaton pintasuoja
1 x 40 x 38 cm pehmeä mikrokuituliina
1 x 40 x 40 cm erittäin pehmeä mikrokuituliina

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 235ad48560e7 Osasto:
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta