GoGoNano™ Protect – luontoystävällinen suojasuihke tekstiileille ja mokkanahalle

74.85

GoGoNano Protect on 100% ympäristöystävällinen tuote, joka suojaa kenkiäsi kastumiselta ja tahroilta jopa kuusi kuukautta käytön jälkeen.

* Erittäin hydrofobinen suojakerros
* Suojaa UV-säteiltä (haalistumiselta), vedeltä ja öljyltä
* Vesipohjainen koostumus
* 100% ympäristöystävällinen ja turvallinen
* Käyttäjäystävällinen AiroPack-aerosolisumu
* 1 pullo = 170 ml GoGoNano Protect => vastaa 400ml tavallisesta aerosolisuojaa

Tekstiili- ja mokkasuoja, joka on suunniteltu suojaamaan sekä esineitä että luontoa

Onko sinulla koskaan ollut kallista kenkäparia tai saappaita, joita todella rakastit ja ajattelit niiden kestävän pitkään? Vain tajutaksesi muutaman kuukauden käytön jälkeen, että sateen ja lian sekä tahrojen takia niiden kunto heikkeni nopeammin kuin olit odottanut? Tämä on harmillista – ja rahantuhlausta. Siksi hyödynsimme nanoteknologian älykkyyttä uuden GoGoNano Protect -aerosolisumutteen kehittämiseen.

Suihke on 100% ympäristöystävällinen vesipohjainen ratkaisu, jota on turvallista ja tehokasta käyttää. Sitä voidaan käyttää eri materiaaleista valmistettuihin kenkiin ja saappaisiin, kuten nupukki, mokka ja muut tekstiilit. Ainoa materiaali, johon sitä et voi käyttää, on luonnollinen sileä nahka. Nahkaan suosittelemme käytettäväksi GoGoNano Stay Dry -nanopinnoitesuihketta.

GoGoNano Protectin käyttö on erittäin helppoa. Suihkuta kengälle noin 30 cm:n etäisyydeltä – vain muutama suihkaisu Protectia riittää. Suosittelemme levittämään ruotteen mikrokuituliinalla nahkapinnoille. Materiaali saattaa näyttää märältä suihkutuksen jälkeen, mutta tuote haihtuu. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa, että annat pinnoitteen kuivua kokonaan vähintään 24 tunnin ajan ennen käyttöä.

Protect tarjoaa suojan jopa 6 kuukauden ajan.

Kuten kaikki muutkin GoGoNano-tuotteet, Protect on tehty ympäristöstä välittäen. Koostumus on luonnollinen, vesipohjainen ja ekologisesti kestävä. Aerosolisuihke on myös luontoystävällinen – ja on yksi harvoista markkinoilla olevista suihkeista, jossa ei ole käytetty liuottimia tai kaasuja.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 4748001009429-3 Osasto:
Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta