Hoitava vartalovaahto – kookos

18.90

200 ml

Unelmanpehmeä kookospähkinäinen vartalovaahto sisältää runsaasti puhdistamatonta karitevoita, kookosöljyä, kaakaovoita ja muita kasviöljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa, hidastavat ihon ennenaikaista vanhenemista ja suojaa ulkopuolisilta haittavaikutuksilta.

Kookos-vartalovaahto on anti-inflammatorinen, lievittää psoriasista ja ekseemaa, vähentää punoitusta ja hilseilyä, estää raskausarpia, parantaa ihon kimmoisuutta ja auttaa pitämään ihon terveenä ja sileänä. Erinomainen herkälle iholle, vauvalle ja raskaana oleville.

HOIA-vartalovaahdot eivät sisällä pisaraakaan vettä vaan huolellisesti valittuja laadukkaita kasviperäisiä öljyjä, jotka vaahdotetaan ilmavaksi, nopeasti imeytyväksi ja pehmeäksi vaahdoksi.

Säilytä alle + 25 ° C.

Käyttö: Levitä sopiva määrä vaahtoa iholle ja hiero kunnes se on imeytynyt.

HUOM! Kookosvartalovaahdossa ei ole perinteistä synteettistä kookoksen tuoksua, vaan tuotteen tuoksussa tuntuu puhdistamattomat öljyt ja rasvat. Tuoksu saattaa jakaa mielipiteitä, mutta tuotteen turvallisuudesta ja puhtaudesta ei olla haluttu tinkiä. Siksi luonnollisten öljyjen tuoksua ei olla kemiallisesti käsitelty. Ne jotka tämän tiedostavat, eivät voi olla pitämättä tästä oikeasti puhtaasta ja luonnonmukaisesta tuoksusta.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 10.08.2021 Tuotetunnus (SKU): 7d54041d83aa Osastot: , , ,

Kookos-vartalovaahto on vaahtomainen vartalovoide – unelmanpehmeä koostumus, joka hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa.

Sisältää runsaasti puhdistamatonta karitevoita, kookosöljyä, kaakaovoita ja muita kasviöljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa, hidastavat ihon ennenaikaista vanhenemista ja suojaa ulkopuolisilta haittavaikutuksilta. Täydellinen herkälle iholle, vauvoille sekä raskaana oleville.

HOIA-vartalovaahdot eivät sisällä pisaraakaan vettä vaan huolellisesti valittuja laadukkaita kasviperäisiä öljyjä, jotka vaahdotetaan ilmavaksi, nopeasti imeytyväksi ja pehmeäksi vaahdoksi.

Säilytä alle + 25 ° C
200 ml

Käyttöohje

Levitä sopiva määrä vaahtoa iholle ja hiero kunnes se on imeytynyt.

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta