Orgaaninen teepuuvesi

15.90

Orgaaninen teepuuvesi on antibakteerinen ja auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Lievittää tulehdusta ja punoitusta, virkistää, puhdistaa sekä tasoittaa ihonsävyä. Sopii rasvoittuvalle ja aknealttiille iholle. Teepuuvesi on tislattu teepuukasvista säilyttäen kasvin koko elinvoima – teepuuvesi sisältää runsaasti mineraaleja, fytosteroleja, antioksidantteja sekä muita luonnollisia kasviyhdisteitä, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä, tasaisen sävyisenä ja terveenä. HOIA -teepuuvesi on orgaanista, vegaaninen, ympäristöystävällinen ja säilöntäaineeton.

Käyttö: Suihkuta suoraan kasvoille tai käytä vanulapulla. Suojaa suoralta auringonvalolta, säilytä alle + 25 ° C.

Määrä
Arvioitu toimituspäivä: 07.08.2021 Tuotetunnus (SKU): b8f8df03089a Osastot: , , ,

Orgaaninen teepuun vesi on Antibakteerinen kasvovoide, joka auttaa lievittää tulehtunutta ja aknealtista ihoa, se virkistää puhdistaa ja sävyttää ihoa, lievittää punoitusta ja < / span> span> < span lang = "" EN-US ""> kutina ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii hyvin Rasvaiselle ja aknealttiille iholle. Teepuun vesi saadaan tislaamalla tuoretta kasvia siten, että se pitää kaiken solunesteen täynnä elävän kasvin voimaa. Soluvesi on erittäin runsaasti mineraaleja, fytosteroleja, antioksidantteja ja muita luonnollisia kasviyhdisteitä, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä, sävyisenä ja terveenä. HOITO Teepuun vesi on orgaanista, vegaanista, ympäristöystävällistä ja säilöntäaineettomia.

Käytä : Suihkuta suoraan kasvoille tai vanupuikolle ja puhdista sitten kasvot. Puhdista ongelmalliselle iholle tuotteella iho kahdesti päivässä. Suojaa suoralta auringonvalolta ja alle + 25 ° C.

Ainekset: O rganic Melaleuca Alternifolia tislevesi.

& nbsp;

Ainekset:
Orgaaninen Melaleuca Alternifolian tislevesi. ”

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta