Pestävä uudelleenkäytettävä kasvomaski, musta

5.90

Maskissa on kolme kerrosta, joiden keskellä on terveysviranomaisen hyväksymä** suodatinmateriaali. Tuotteen suodatinelementin on testannut Suomessa Eurofins Expert Services Oy ***. Tuotteella ei ole omaa sertifikaattia. Maskit soveltuvat kohtalaiseen fyysiseen työhön tai kevyeen urheiluun. Maskit ovat uudelleenkäytettäviä, kestävät pesemisen 60 asteessa sekä desinfioinnin kuumassa vedessä. Naamion kangas on käsitelty antibakteerisesti.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TSTY01M Osastot: ,

Yleistä tietoa:

Kasvonmaski on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Maskissa on kaksi kangasta, joista toinen on suodatinkangas. Suodatinkangas testattu standardin EN ISO 16890-1: 2016 mukaisesti. Tämän kankaan suodatettavuus on paljon tehokkaampi kuin kankaiden, joita ei ole suunniteltu suodattamaan ilmassa olevia bakteereja ja hiukkasia.

Käyttö:

Käytä hengityssuojainta, jos olet läheisessä kosketuksessa muiden ihmisten kanssa – etenkin jos sinulla on sairausoireita tai olet kontaktissa riskiryhmään. Laita maski kasvoillesi niin, että se ulottuu nenän, suun ja leuan yli. Maskin toisessa pitkässä reunassa on rautalanka, jonka tulisi asettua nenälle. Kun maski on kasvoillasi, paina lankaa nenän molemmin puolin niin, että naamio on mahdollisimman lähellä nenääsi ja kasvojasi. Yritä olla koskematta maskiin käsilläsi sitä asettaessasi. Kun maskin käyttöä vaativa tilanne on ohi, esimerkiksi kun poistut kaupasta, voit poistaa maskin. Poista maski niin, että tartut vain yhteen kulmista ja aseta maski paikkaan, jossa se on mahdollisimman vähän kosketuksissa muiden esineiden ja pintojen kanssa, kuten muovipussiin.

Maskin puhdistus:

Kasvomaski voidaan pestä käsin lämpimässä vedessä tai pesukoneessa jopa 40 ° C lämpötilassa, ilman huuhteluainetta. 60 ° C:ssa pestessä kangas saattaa kutistua jopa 20%. Voidaan myös höyryttää.

Asiakaspalutteet
 • 0
  0 yleisarvosana
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteen voivat arvostella.

Kysy tuotteesta