Medifum.fi on Medifum.ee:n Viron suosituimman terveystuotteiden verkkokaupan suomalainen verkkosivu. Tarjoamme markkinajohtajana laajan tuotevalikoiman, parhaat hinnat sekä turvallisen ja laadukkaan ostokokemuksen. Toimialamme on lääke- ja terveystuotteiden maahantuonti, tuotanto ja myynti.

Teemme yhteistyötä useiden kansainvälisesti tunnettujen lääkinnällisten tuotteiden valmistajien kanssa, ja valikoimassamme on monia tuotteita, jotka joko tuotamme itse tai olemme kyseisten tuotteiden virallisia maahantuojia ja jakelijoita. Siksi voimme tarjota markkinoiden parhaan hinnan ja nopean toimitusajan.

Tuotteemme ovat sertifioituja ja täyttävät EU:n standardit sekä laatuvaatimukset.

Tuotevalikoimamme laajenee ja uudistuu jatkuvasti, lisäksi suosituimmat tuotteet ovat ostettavissa varastoltamme. Suuremmista tuote-eristä suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön.

Etumme:

  • erittäin laaja tuotevalikoima
  • kätevä tilausjärjestelmä
  • turvallinen ostokokemus
  • paras asiakaspalvelu
  • laaja valikoima laatutuotteita sekä laadukkaat tavarantuottajat
  • kausi- ja erikoistarjoukset
  • tuote- ja tyytyväisyystakuu
  • kanta-asiakasohjelma

Asias on meille tärkein

Asiakkaamme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä – siksi tarjoamme henkilökohtaista ja hyödyllistä palvelua. Olemme aina apunasi ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa, olethan yhteydessä meihin.

Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian löytääksemme parhaan ratkaisun.
Mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysehdotuksia, ole rohkeasti yhteydessä!

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta info@medifum.fi.

Tietoa yrityksestämme

Commerce Trading OÜ on täysin virolaiseen pääomaan perustuva yritys, joka hallinnoi useita verkkokauppoja Virossa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa. Commerce Trading OÜ on toiminut vuodesta 2017 – myymme ja toimitamme yli 300 000 erilaista tuotetta eri puolille Eurooppaa.

Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun – aikaa ja rahaa säästäen. Mottomme on olla avoin kumppani asiakkaille sekä tarjota parasta asiakaspalvelua laajalla tuotevalikoimalla!

01. joulukuuta 2020 alkaen Commerce Trading OÜ perusti yhdessä European Medical Group OÜ:n kanssa yhteisyrityksen Medifum Group OÜ:n, joka omistaa Medifum -verkkosivuston ja tavaramerkin.

Täten haluamme säilyttää Medifum.ee:n markkinajohtajan aseman henkilökohtaisten suojavarusteiden ja terveystuotteiden myyjänä Virossa sekä suunnitellun laajennuksen aikana Latviassa, Liettuassa, Suomessa sekä muissa EU:n maissa.

Miksi tuhannet asiakkaat ostavat juuri meiltä?

 

Ostokokemus – Olemme panostaneet valikoimamme helppouteen, laajuuteen sekä positiiviseen palveluun. Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimiimme sekä investoimme asiakaspalveluun. Kehitämme tarvittavia lisätietoja päivittäin, jotta ostokokemus on mahdollisimman sujuva. Tavoitteenamme on tarjota helppo, kätevä ja mieleenpainuva verkkokauppakokemus.

Suuri tuotevalikoima – Pyrimme tarjoamaan erikoistuneen ja oman luokkansa laajimman valikoiman. Verkkokauppamme valikoima on erikoistunut ja tarkoin kohdennettu, jotta asiakkaamme löytävät oikeat tuotteet mahdollisimman mutkattomasti.

Halvimmat hinnat – Tarjoamme markkinoiden parhaan hinnan. Useimmilla tuotteillamme on hintatakuu: mikäli näet kyseisiä tuotteita muualla, ota yhteyttä – teemme paremman tarjouksen 97 prosentin todennäköisyydellä. Aktiivisen automatisoinnin ja kustannusten optimoinnin ansiosta hintamme ovat lähtökohtaisesti kilpailijoitamme halvemmat.

Helppo ja kätevä navigointi – Verkkokaupassamme on vaikea eksyä. Olemme panostaneet mobiilinavigointiin ja käyttäjäystävällisyyteen.

Suojattu ostokokemus – Käytössämme on parhaimmat tietoturvaratkaisut – liikenne on salattu eikä tietojasi paljasteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Olemme verkkokauppaliiton, Viron velkojien liiton ja Viron kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen. Olemme myös akiivisesti yhteydessä kuluttajansuoja- ja teknisiin valvontaviranomaisiin varmistuaksemme verkkokauppamme ehtojen oikeellisuudesta.

Nopeat toimitukset – Toimivan logistiikkamme ansiosta toimitamme tuotteet 90% todennäköisyydellä jo seuraavana päivänä!

Luotettavuus – Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita jo useita vuosia ongelmitta – ja siksi myös monet valtion virastot ja tahot luottavat meihin. Asiakkaitamme ovat muun muassa terveyslautakunta, kaupungin ja kuntien hallitukset, Sanitex AS, Selver AS, valtiovarainministeriö, koulut ja päiväkodit, Officeday Estonia OÜ sekä Hesburger AS.

Palaute – Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme ja mukautamme toimintaamme saamamme palautteen perusteella. Pyrimme täyttämään myös tavanomaisuudesta poikkeavat toiveet.