Medifum.ee-verkkokauppaa johtaa Terrakivi Oy. Medifum.fi -verkkokaupan tarkoitus on lääkinnällisten tuotteiden sekä lisävarusteiden esittely ja myynti.

Käsittelemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, EU 2016/679) ja Viron lakien mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme selitetään, miten ja miksi keräämme sekä miten käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja.

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme?

Tietojasi ei kerätä Medifum.ee -sivustolla vieraillessasi. Tietojasi voidaan kerätä mikäli liityt vapaaehtoisesti postituslistalle tai teet tilauksen. Sinulta pyydetään:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietoja?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • vastataksemme kysymyksiisi
  • lähettääksemme uutiskirjeitä
  • täyttääksemme meille tekemäsi tilaukset

Evästeet ja pikselit

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu laitteeseesi vieraillessasi verkkosivustolla. Sen avulla sivusto muistaa käyttäjän mieltymykset, kuten kirjasinkoon, viestintäkielen, laitetiedot, käyntitilastot jne.

Kaikki selaimet sallivat evästeet lähtökohtaisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia siten, että selaimesi hylkää evästeet kokonaan, estää kolmannen osapuolen evästeet tai ilmoittaa sinulle lähettämistäsi evästeistä.

Tämä verkkosivusto lähettää tietokoneellesi ja mobiililaitteillesi pieniä tiedostoja (”evästeitä”), jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja anonyymin verkkoanalytiikan keräämiseen.

Pikselitunnisteet ovat pieniä koodinpaloja, joiden avulla verkkosivustot voivat lukea ja asettaa evästeitä. Ne aktivoituvat, kun käyttäjä avaa sähköpostin tai saapuu verkkosivustolle, jonka jälkeen lataavat kolmannen osapuolen evästeet tai rekisteröivät käyttäjän avanneen sähköpostin.

  • Keräämme ja analysoimme nimettömiä verkkotiedostoja siitä, miten käyttäjämme liikkuvat verkkosivustolla. Teemme tämän käyttämällä Google Analytics -ohjelmistoa, joka käsittelee tietoja nimettömästi eikä kerää tai käsittele henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • Käytämme myös Hotjar-ohjelmistoa, joka käsittelee tietoja nimettömästi ja parantaa verkkosivuston käytön helppoutta.
  • ee -sivulle on lisätty Facebook-pikselikoodi – mikäli et enää halua nähdä näiden verkkosivustojen mainoksia Facebookissa, voit poistaa ne käytöstä täällä: https://www.facebook.com/ads/preferences poistamalla Medifum.ee kohdasta ”Mainostajat, joita olet nähnyt viimeksi”.
  • Mainostuskumppanit, kuten Medifum Group Ltd., käyttävät evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja liikenteen analysointiin. ”Mainonta” tai ”mainokset” sekä ”kohdistaminen” tai ”räätälöinti” ovat tärkeimpiä tekijöitä, joissa käyttäjätietoja hyödynnetään, joten haluamme varmistaa, että käyttäämme ovat tietoisia tästä. Adroll tietosuojakäytäntö (https://www.adrollgroup.com/privacy).

Kenelle tietoja välitetään?

Terrakivi Oy ei välitä asiakastietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi luottamuksellisina emmekä välitä niitä muille.

Henkilötietojen siirto EU: n ulkopuolelle

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

Tietoturva

Pyrimme suojaamaan tietosi luvattomalta käytöltä tai luvattomalta muuttamiselta, paljastumiselta ja rikkeiltä.

Tietoturvan varmistamiseksi toimimme seuraavasti:

  • Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksellisina.
  • Käytämme vain salattuja palveluita, SSL:n avulla.
  • Rajoitamme henkilötietoihin pääsyn vain niille tahoille, joiden välttämättä tarvitsee niitä käsitellä – näille tahoille ja henkilöille on asetettu tiukat sopimukseen perustuvat salassapitovelvoitteet, joiden rikkomisesta voidaan määrätä seuraamuksia tai irtisanoa heidän sopimuksensa mikäli näitä velvoitteita ei noudateta.
  • Tallennamme henkilötiedot ensisijaisesti digitaalisessa muodossa – emme paperille, takaaksemme tietojen turvallisen kontrolloinnin.
  • Henkilötietokanta on suojattu tarvittavilla IT-teknisillä ja organisatorisilla suojatoimenpiteillä.

Vaikka käytämme tiukkoja turvallisuussääntöjä henkilökohtaisten tietojen suhteen, on huomioitava, ettei internet ole koskaan täysin suojattu, emmekä voi taata meille lähettämiesi tietojen turvallista välittämistä. Tiedonsiirron turvallisuus on aina omalla vastuullasi.

Mitä oikeuksia sinulla on ja miten voit käyttää oikeuksiasi?

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön tietyllä tavalla, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuudessa.

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus:

  • Pyytää pääsy henkilötietoihisi.
  • Pyytää henkilötietojesi muuttamista.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Pyytää rajoitusta henkilötietojesi käsittelyyn.
  • Pyytää henkilötietojesi välittämistä.
  • Pyytää peruuttamaan suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.
  • Vastustaa automaattista päätöksentekoa (mukaan lukien profilointi).

Verkkokaupan sovelluksen on yksilöitävä sinut. Jos haluat oikeuksiesi puitteissa lähettää meille pyynnön koskien henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä “Ota yhteyttä” -osiosta ohjeiden mukaisesti.

Huomaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista ja muuttamista vain, jos se on oikeusperustan ja tietosuojalainsäädännön mukaista.

Mahdollisten valitusten ilmetessä sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle. Työskentelemme asiaankuuluvien sääntelyviranomaisten – myös paikallisten tietosuojaviranomaisten kanssa henkilötietojen välittämistä koskevien valitusten ratkaisemiseksi.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen, tarjotaksemme sinulle toivomasi palvelut. Jos henkilötietoja ei ole käytetty kolmena (3) peräkkäisenä vuotena, poistamme henkilötietosi tai teemme henkilötiedoistasi nimettömiä, ellei pakollisia säilytysvaatimuksia sovelleta.

Kerättyjä anonyymeja ​​tietoja säilytetään toistaiseksi.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Käyttämällä tätä verkkosivustoa olet lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot.

Tietosuojakäytäntömme voi muuttua ajoittain. Emme vähennä tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​oikeuksiasi ilman nimenomaista suostumustasi. Lähetämme ilmoituksen tietosuojakäytännön muutoksista tälle sivulle sekä ilmoitamme tarkemmin mikäli merkittäviä muutoksia ilmenee.

Ota yhteyttä:

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse +372 6 999 443 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@medifum.fi.